Thuis
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Erwin
25 April 2009 | Nederland, Amsterdam
De Afrikanen op het vliegveld zijn net zo snel als die op het strand en als die in de stad, dus door administratieve rompslomp 3uur vertraging. Resultaat vlucht gemist in Parijs. Hier heb ik nog zo'n beetje 2 uur gewacht op een nieuwe vlucht die om 1135 ging.
Na aankomst Schiphol ging de Intercity naar Groningen net voor mijn neus weg (Shit) weer een uur wachten op de volgende trein.
Van de nood een deugd gemaakt en even naar de Supermarkt lekkers wezen halen.
Tja wat denk je dan? Aankomst in Groningen en ja hoor trein Roodeschool al weg (tuurlijk). Dan maar ff snel met mijn Frietje gebeld om toch het plan ff om te gooien, om maar de trein naar Delfzijl te nemen en in Loppersum uit te stappen.
Eindelijk weer op vertrouwde bodem om 1730, de kids waren er natuurlijk ook bij.
Het is goed omk weer vertrouwd thuis te zijn en we zijn lekker uit wezen eten bij de Egyptenaar.
Nou wie weet wordt de volgende reis hier ook weer bijgehouden, tot dan tot ziens en bedankt
grtz Erwin
26 April 2009 - 08:38
Hildo Winkels:
gelukkig ben je weer goed overgekomen
na zo`n relaxte week kun je direct maandag weer goed aan de bak we beginnen om 6 uur met de piz daniel en aansluitend koolzaad lossen dus maak je borst maar nat hahahahaha
gr hildo