Oude bekende tegengekomen - Reisverslag uit Phú Mỹ, Vietnam van Erwin Drenth - WaarBenJij.nu Oude bekende tegengekomen - Reisverslag uit Phú Mỹ, Vietnam van Erwin Drenth - WaarBenJij.nu

Oude bekende tegengekomen

Door: Oomempin

Blijf op de hoogte en volg Erwin

14 April 2011 | Vietnam, Phú Mỹ

Vanmorgen weer aan het werk natuurlijk. En wat een verrassing, Phuc (een collega van vorig jaar waar ik mee op de Motor naar the killing fields ben geweest), is ook overgekomen. Dus samen met de Bike naar het werk. Ons ding gedaan, en geluncht in de kantine op de Terminal. Het eten ziet er niet appetijtelijk uit maar smaakte goed. In de middag weer terug naar The House, alwaar de nachtdienst van gisteren op de pasfoto moest.

's middags heeft Phuc op mijn laptop Facebook weer aan de praat gekregen met duistere cracks and hacks. Maar afijn, ik kan weer Cartown spelen met Joel.

's avonds gegeten (Spaghetti Carbonara) om om ongeveer 2100 weer naar de Terminal te gaan voor de wachtwissel van mijn collega's te observeren.

Onderweg vroeg Phuc mij om hem te joinen met zijn motorclub voor jawel. Enen 4 daagse motortrip naar Cambodja. Het ziet er dus naar uit dat ik 30 April tot ca 4 Mei in Cambodja zit op de Bike, Geweldig.
Alleen nog even kijken of het met het werk past, dit lang weekend vrij te nemen.

Al met al een leuke dag.

BDW mijn navigatie software in de telefoon werkt ook eindelijk. Nu kan ik eventueel de weg ook terugvinden.

Grtz Oomempin

• 14 April 2011 - 17:49

Ikke:

Bijna een uur met je gepraat, dus weinig nieuws. Ben erg moe, en heb hoofdpijn van de gespannen dag. Onze lieve, aardige Dick, dood geschoten! En ons dorpsgenoot Renske vermoord......wat een dag! Ik zal een foto van Dick op jou site zetten. :(