FF Dineren in Ho Chi Minh
Door: Oomempin
Blijf op de hoogte en volg Erwin
17 April 2011 | Vietnam, Ho Chi Minhstad
Daarna langs the house geweest om aspirines te halen op de markt. Deze zijn dus voor mij gehaalt door een of andere collega.
Om 1400 ben ik afgehaalt door een chauffeur. (wel lachen, dezelfde man die mij vorig jaar naar een dineetje in Vung Tau had gebracht) hij kon mij nog, en begon er zelf over. 70Km rijden dus 2 uurtjes verder was ik in Ho Chi Minh.
Even winkelen, ik had veters, flosdraad en handcreme nodig. Verder nog een verse zonnebril Ray Ban voor 15Euri's. haha kopietje natuurlijk.
Vanavond gegeten in een duits restaurant, Wiener Schnitsel met gebakken aardappelen + Rode Kool. Doppelkorn er bij, heerlijk na 14 dagen Vietnamees en weet ik veel wat.Eenmaal terug in het hotel, waar ik deze reis ook begonnen ben. Was er net een Nederlandse collega aangekomen (ken hem trouwens niet) samen een biertje gedronken, en nu vroeg naar bed. Morgen om 0800 terug naar Phu My.
Als het goed is op de heenreis nog een bruinbrood halen, in een Supermarkt.
Grtz Drentie
18 April 2011 - 11:13
Zwoager Jan:
Hou is't mit dien gewicht? :-) -
18 April 2011 - 11:35
Oomempin:
Zoalst wel waists denk ik, Azioaten gruien nait vant eten. Ziet niks in allinneg mor riest met noodlesoep. Kist die hier zat eten en din gruist nog nait